sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Robot Unicorn Attack!

Ok, să începem cu o povestioară, ca deobicei. Păi, eram plictisit, piezând timpul pe 9gag şi apoi m-am uitat in subscription box-ul de pe YT şi puf! Am ce face. 

Deci să vă clarific un pic titlul nu-i aşa? Păi, Robot Unicorn Attack ar suna ca un fel de gay porn cu roboţi. Dar nu e. Defapt, ce e, este un mod de aţi pierde timpul mai frumos. Ca Happy Wheels. Dar în loc de a-l  masacra pe bietul segway guy, te joci cu nişte unicorni sărind printre curcubee distrugând steluţe. Ok, nu sună chiar cum m-am aşteptat dar, cum am zis, it's a great mode to waste your time. Mai e şi o versiune heavy metal, dacă va interesa. Ok, am să mă întorc la unicorni acum pentru că  am umpic de dependenţă acum, dar e destul de normal.

A, şi ca să nu uit, puteţi să vi-l luaţi şi pe iPhone. Aşa că, pentru că trupele noastre au câştigat pământ contra SOPA, pot să vă las cu un link, ca să nu va fac să căutaţi disperaţi pe net şi să găsiţi ceva ce v-ar traumatiza pe viaţă, şi da, ştiu că o fost un post scurt dar no, am scris asta seara trecută, umplut de energizant, mâncând Oreo în patul meu călduţ şi nu aveam altceva mai bun de scris aşa că  до свидания!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu